Törölköző anyag, ami jól szívja a vizet

A szövet nedvszívó képessége szorosan összefügg a súlyával. Minél magasabb a súly, annál jobban felszívja a vizet a fürdőlepedő vagy a konyharuha. Sok múlik a szóban forgó textilen is. Melyik törölköző anyag a legjobb? Melyik szívja fel a legjobban a vizet? Keressük meg együtt a választ! A grammarány nem más, mint a szövet négyzetméterenkénti súlya. Ez azt jelenti, hogy minél vastagabb és nehezebb a szövet, annál nagyobb a grammaránya. Ebből arra lehet következtetni, hogy egy ilyen szövetnek tartósabbnak kell lennie.

A nagyobb súlyú törölköző anyag minden bizonnyal tartósabb is. Másrészt kétségtelenül jelentős merevséggel rendelkezik és kevésbé ellenálló a különböző típusú gyűrődésekkel szemben. A legjobb minőségű törölköző anyag kiválasztásához fontos figyelembe venni az adott termék összes jellemzőjét, tulajdonságát és értékét, mert ezek befolyásolják a használat kényelmét. A grammarány mellett, a szövet típusa, a varrás, a szövés és a fonalvastagság is lényeges. Az egyik legjobb és leggyakrabban használt törölköző anyag a frottír.

Egyedi textil nyomtatás az ügyfél igényeihez szabva

A személyre szabott mintafelvitel egy szövetre érdekes ajánlat a kézműveseknek, a vállalkozóknak és a tervezőknek. Az ajánlatból azok is profitálhatnak, akik az egyéni stílusuk megteremtéséről álmodoznak. Az eredeti design hangsúlyozza az egyéniséget és lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből. Így bárki 100%-ban önmagának érezheti magát. Az egyedi textil nyomtatás szublimációs eljárással készül. A modern technológia biztosítja a magas minőséget. A grafika ellenáll a változó időjárási körülményeknek.

A színek hosszú időn keresztül megőrzik mélységüket, a szövet pedig mosógépben is mosható. A saját minta tervezése az egyedi textil nyomtatás során nagyszerű szórakozás, mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek. Lehetővé teszi, hogy bárki kibontakoztassa a tehetségét és igazi művésznek vagy híres tervezőnek érezze magát. Így az egyedi textil nyomtatással készült tárgyak büszkeség forrásai lesznek. A szövetre történő nyomtatás különböző promóciós kampányok során is használható és növelheti egy márka ismertségét.

Author: Szerkeszto