Az új okostelefon vásárlása izgalmas, de egy teljesen más mobil ökoszisztémára váltani egyszerűen ijesztő lehet. Valójában egy felmérés azt mutatta, hogy 10 emberből nagyjából 9 ugyanattól a márkától tervez vásárolni, amit már használt, amikor a következő készülékét kiválasztja.

A Samsung mobiltelefonok fontos részévé váltak a munkánknak és a társasági életünknek, így nem szívesen váltunk ezekről, főleg azért, mert attól tarthatunk, hogy az összes alkalmazás, előfizetés, névjegy, fájlok és fényképek átalakítása nem lesz sikeres. Valójában ma már nem olyan nehéz telefont keresni. A Samsung mobiltelefonok éles, nagyméretű képernyőivel számos lehetőséget kínálnak a felhasználóknak a több alkalmazáson keresztüli munkavégzéshez. Ezek már a 2012-es Galaxy Note II-ben is tartalmazták a Multi Window módot és minden következő generáció tovább finomította a többfeladatos élményt.

A főkamerás fotók eredményei egészen jók a maguk osztályában, széles dinamikatartománnyal és éles képrögzítéssel. A Samsung mobiltelefonokon tehát a színek élénknek tűnnek, ha a telítettség kissé megemelkedik.

Vélemény, hozzászólás?