Fürdés, zuhanyzás után a törölközőt tanácsos kiteríteni és száradni hagyni egy olyan helyen, amelyik kellő meleget biztosít ahhoz, hogy ez a folyamat gyorsan történjen. Rengetegen éppen emiatt döntöttek a törölközőszárító radiátor mellett, amelyik esztétikus, hatékony és kevés helyet foglal.

Ezen tulajdonságoknak hála az elmúlt években ez a berendezés a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legkedveltebbé vált. Mivel ez kis helyen is elfér, ezért egyben a kis helyiségek egyik legpraktikusabb fűtési megoldásának is tekinthető.

Azt is ki kell emelni, hogy a fürdőszobai dizájn az épületgépészet azon része, amire sok pénzt el lehet költeni, még úgy is, hogy az eredmény sajnos nem a legjobb. Ezért is jöhet szóba a törölközőszárító radiátor, amelyik jól teljesít és valóban olcsó. A webboltokban megvehetőek a tisztán elektromos kivitelben lévő törölközőszárító radiátorok is. Ezek a modellek a gyárban beépített fűtőpatronokkal készre szerelve kerülnek kiszállításra, ami egy nagy gondot vesz le a vevő válláról.

Vélemény, hozzászólás?