Őszibarack

Őszibarack fajták széles választéka

Magyarország jelentős gyümölcstermelő állam. Már évszázadok óta, az őszibarack fajták termesztésben vannak. Ez a sokoldalú, kiváló gyümölcs eredetileg Kínából származik. A kertészek sokszor ajánlják a folyamatos terméshozam létrehozása érdekében, hogy eltérő érési idejű változatokat ültessenek a gazdák.

Ezzel a fortéllyal egész nyáron szüretelhetőek az őszibarack fajták. Ápolási szempontból nagyon fontosak a tavaszi lemosó permetezések, illetve a rendszeres, metszéssel történő lombalakítás. A megyeriszabolcskerteszete.hu internetes oldalon igen gazdag fajtaválasztékban lehet találni őszibarack csemetéket.

A bőséges kínálat miatt, az érdeklődők rendelkezésére áll egy termékszűrő is, amivel többféle tulajdonság választható ki opcionálisan. Az őszibarack fajták esetében meghatározható a csemeték árkategóriája, a gyümölcshús színe, az önbeporzó jellege, valamint az érési idő is.

A termék leszűkített listából való kiválasztása után rögtön el is lehet indítani a rendelési folyamatot, ami csak pár percet vesz igénybe.

Author: Barnabas Kovacs