elektromos betonkeverő

Milyen teljesítményt tud nyújtani egy elektromos betonkeverő

Egy kertes ház soha sincs teljesen kész. Bizonyára sokan ismerik ezt a mondást, és talán egyet is értenek vele, különösen akkor, ha épp most állnak építkezés, vagy valamilyen felújítás előtt. Az egyik leggyakrabban használt építőanyag a beton. Abban az esetben, ha betonozni szeretnénk valamit a ház körül, érdemes lehet beszerezni egy betonkeverőt. Régen az előkészített keveréket még kézzel keverték egy lapát segítségével, mely nem csak időigényes, de nagyon nehéz fizikai munka volt, pláne akkor, ha nagy felületre kellett a beton. Manapság már szerencsére nincs szükség erre, hiszen könnyen és egyszerűen be lehet szerezni egy betonkeverőt akár otthonra is.

Miért jó, ha elektromos betonkeverőt választunk a betonozás során? Egyrészt sokkal jobb minőségű betont lehet vele előállítani, szemben a kézikeverésnél, másrészt pedig rövidebb idő alatt nagy mennyiséget lehet vele kapni. Egy laikusnak azonban korántsem lehet egyértelmű az, hogy melyik típust lenne érdemes választani. Amennyiben jó helyen keresgélünk online, ez sem okozhat majd gondot. Meglepően hatékony tud lenni egy ilyen betonkeverő. A linkelt oldalra kattintva rögtön találni is fog egy remek elektromos darabot, mely nagy segítségére lehet majd a betonozás során.

Az egyik lényeges szempont, amikor választani kell a betonkeverők között, a teljesítmény. Az Emaki oldalán található elektromos betonkeverő motorja 550 watt teljesítményre képes, a tartályának térfogata pedig 120 literes. Kézi kormánykerekének hála, könnyen fog menni keverő pozicionálása is. Ez a 2020-as modell nem csak betonkeverésre alkalmas, de a malter keverést is nyugodtan rábízhatjuk. Speciális lapátjait direkt úgy alakították ki a gyártás során, hogy a bele öntött anyagokat a lehető legjobban összedolgozza. Kimondottan könnyen lehet majd mozgatni ezt a betonkeverőt, hála a nagyméretű kerekeinek, így nem fog gondot okozni, hogy a telek egyik végéből a másikba vigyük át. Mind a motor, mind a kábelezés, mind pedig a vezérlés védett a fröccsenő víz, és beton ellen egy erre a célra kialakított borításnak köszönhetően, így a használata biztonságos lesz.

Amennyiben nem tudnánk dönteni, érdemes lesz elolvasni a korábbi vásárlók értékeléseit is, melyek akár megkönnyíthetik majd a döntést. A webáruházban most remek áron tudja megrendelni ezt a betonkeverőt, de érdemes lesz megnézni a teljes kínálatukat ilyen téren. Célszerű felkeresni az Emaki webáruházat rendszeresen, hiszen folyamatosan bővítik a kínálatukat, legyen szó háztartási termékekről, kerti vagy barkács eszközökről, esetleg hobbiról. Ráadásul mindig készülnek valamilyen szuper akcióval is a vásárlóknak! Ezen felül sok hasznos cikk is a segítségére lehet, melyeknek hála könnyebben tud majd választani a kerti és házkörüli tevékenységhez szükséges eszközök és gépek között.

Author: Barnabas Kovacs