fifa 18

Mikor jelenik meg a FIFA 18?

Az idei szeptember nem csak az iskolakezdést hozza magával, hanem a FIFA 18 megjelenését is. A sokak kedvencének számító focis játék már előrendelhető, s az online vásárlás kényelmét kihasználva így az elsők között juthatunk hozzá kedvencünk legújabb darabjához. Az EA Sports legnépszerűbb sportjáték sorozatának új gyöngyszeme sok szempontból ámulatba ejti majd a felhasználókat, hiszen minden korábbinál életszerűbb grafikával és mozgás animációval áll majd rendelkezésre.

A FIFA 18 természetesen ismét hozza a gyártóktól megszokott színvonalat, és a játék új funkciókkal is bővülni látszik majd. A Journey mód megreformálásának köszönhetően döntéseinktől függően a sztori több irányba is elindulhat, ami a játékélményt még izgalmasabbá és fordulatosabbá teheti. Nem csak PC-n, de PS4 és Xbox One platformokon is elérhető a játék, amihez extra felszerelések és különleges csomagok is beszerezhetőek a benne rejlő lehetőségek még teljesebb kihasználásához.

A rajongók nem véletlen érdeklődnek már hónapokkal a megjelenés előtt a játék iránt, ugyanis az előző szériákat unásig játszva alig várjuk, hogy mihamarabb az új fejlesztéssel gazdagodjon gyűjteményünk. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha azonnal, a megjelenés napján szeretnénk beszerezni a játékot, akkor érdemes élni az előrendelés kínálta előnyökkel. A FIFA 18 megjelenésének pontos dátuma 2017.09.29. Amennyiben az online rendelés mellett döntünk, úgy a szállítás napjának ez a dátum felel meg. Ha még a kiszállításra sem szeretnénk várni, akkor a megfelelő üzletekben a megjelenés napján megvásárolható a játék.

 

Az online és offline küzdelmeket aktuális átigazolásokkal, és persze Ultimate Team játékmóddal tehetjük még izgalmasabbá, de már maga a grafika és a részleteibe menően rendkívül gazdag mozgáskoordináció is olyan pozitívumnak számítanak, melyekért mindenképpen megéri az EA Sports újdonságát kipróbálni. Az árak idén sem haladják meg túlzottan egy elmúlt időszak újdonságaival járó kiadásokat, s így bárki számára elérhető a focis játékok legnépszerűbbike. Ha pedig már az online előrendelés mellett szeretnénk dönteni, akkor érdemes a szezon többi PC-s újdonságával is megismerkedni, melyek egytől-egyik felejthetetlen időtöltést kínálnak.

Author: Barnabas Kovacs