A természet friss, üde színbe öltözését látva, talán Önben is fellobban a vágy, hogy ruhatárába, kelléktárába „új színt” vigyen. Egy kis frissítés soha sem árt, hiszen ezzel a kedélyállapotunk is pozitív irányba mozdulhat.

De miért ragadnánk le a klasszikus fehér-fekete stílus világában?

Elérkezett az idő, hogy megörvendeztessük magunkat egy újfajta eleganciával a rose gold női karórák beszerzése által. A rózsa arany (rose gold) női karórák ékszereként is kimagasló helyet foglalhatnak el személyes kincsei között. A fényes rózsaszín és sárga árnyalattal felvértezett karóra tökéletesen elegáns megjelenést kölcsönöz a nők számára.

Már a női karóráknál is egyre közkedveltebb szín a rózsaarany. A Timestore webáruházában kedvére válogathat a rose gold órák között. Melyik változat nyeri el leginkább az Ön tetszését? Talán az analóg számlappal rendelkező, kerek formájú, arany rozsdamentes acél szíjjal rendelkező divatos Michael Kors? Netán a rózsa arany, vörös arany, arany-ezüst? A pakliból azt sem hagyhatjuk ki, hogy akár 30-40 százalékos árkedvezmény és 24 hónapos jótállás is társulhat mindehhez. Egy megfontolt, körültekintő pásztázás vásárlás előtt fél siker és teljes öröm lehet.

 

De vajon minek köszönheti nők körében elért népszerűségét a rose gold karóra?

 

Egyre több márka (Guess, Calvin Klein, Nordgreen, Anne Klein, DKNY stb.) örvendezteti meg női vásárlóit rose gold karórákkal. Ez nem meglepő, hiszen a rózsa és az arany az időtlen eleganciát, a kifinomultságot tükrözi. A szíj puhán, karcsún helyezkedik el a csuklón, a kényelmes viselés ennek köszönhetően pedig garantált.

A karórák praktikus mivolta nem vitatható, ugyanakkor ezen felül elegancia, stílusosság is csatlakozik a jellemvonásukhoz, az egyéni ízléshez való jobb igazodás érdekében a gyártók azt is figyelembe vették, hogy több kategóriával is előrukkoljanak. Ekként kap helyet a női karóra palettán a szolidan elegáns, a klasszikus, a romantikusan és elbűvölően nőies, a retro, a modern egyaránt.

Régebben nem igazán volt más módja az időellenőrzésnek, minthogy az ember (amennyiben rendelkezett karórával vagy zsebórával) az órájára pillantva vette tudomásul mindezt. Manapság már sokan teljesen kiiktatták életükből a karóra-viselést – sőt, meglehet be sem vezették mindezt. Mégis a karórákban van valamilyen szavakkal nehezen kifejezhető vonzerő, egy elbűvölő atmoszféra, amely által időtlen eleganciává lép elő a karóra viselet.

Napjainkban a többféle stílusban, méretben, színben kapható karórák funkcionális és praktikus kiegészítőkként és elegáns ékszerként ugyanolyan sikerrel hordhatók. Amennyiben több órát is időben beszerzünk, gondoskodhatunk a minden alkalommal elegáns és elbűvölő megjelenésről, különösképpen igaz mindez abban az esetben, ha jó érzékkel társítjuk egy-egy öltözékhez a leginkább igazodó karórát.

Egy kis gyakorlattal, néhány „szabály” betartásával és némi tájékozódással biztosíthatjuk a magunk számára a bámulatra méltó megjelenést, egy-egy nagyszerűen kiválasztott karórával a csuklónkon – mindezt pedig nemtől függetlenül tehetjük.

A roszdamentes acélból készült órák majdhogynem minden öltözékkel jól társíthatók a munkahelytől a különféle rendezvényekig, míg a bőrszíjas órák a maguk egyediségével több odafigyelést igényelnek. A rose gold órák a nők megjelenését izgalmasabbá teszik és több bókra, elismerésre is számíthatnak a környezetükben.

Vélemény, hozzászólás?