A diéta még nem jelent egyet azzal, hogy le kellene mondanunk a számunkra kedves finomságokkal. Sokan éppen azért nem fognak bele egy komolyabb életmódváltásba, mert úgy gondolják, az túl sok áldozattal járna. Valójában erről szó sincs, mert mindenre van kiváló alternatíva, amilyen például a mandulaliszt.

Ha rendszeresen sütünk, akkor érdemes lehet legalább részben kiváltani a hagyományos liszteket ezzel a variánssal. Mindenképpen figyeljünk oda az adagolásra, keverésre, ugyanis vannak olyan esetek, amikor a mandulaliszt önmagában nem biztos, hogy megállja a helyét. A palacsintakészítés során ugyanis a durvább, szemcsésebb felépítés miatt elfordulhat annyira kásás lesz az alap, ami nem tarja egyben magát eléggé ahhoz, hogy megfordítani lehessen.

Ha szeretnénk tehát elkerülni, hogy elszakadjon a serpenyőben készülő palacsinta, akkor a mandulaliszt mellé jól jön egy kevés hagyományos, finomliszt. Mindenképpen az édes alkotások esetében használjuk fel, hiszen jellegéből adódóan inkább ezekhez illik.

Sajátos ízvilággal rendelkezik, ezért egyedi harmóniát biztosít. Nagyon sok hasznos összetevő található meg benne. A mandulaliszt ennek megfelelően gazdag vitaminokban, ásványi komponensekben, amik pozitív hatást gyakorolnak a szervezetre. A heavenuts.hu weboldalon minden fontos részletet megismerhetünk, valamint a rendelés is elvégezhető néhány kattintással. Ha komolyan gondoljuk az életmódváltást és a konyhában kezdenénk el a nagy átalakítást, akkor a mandulaliszt beszerzése lehet az első lépés, ami új távaltokat nyit meg előttünk.

Vélemény, hozzászólás?