Követjük a trendeket

A mi általunk forgalmazott éttermi szoftver, mely tulajdonképpen egy kereskedelmi szoftver, a NeuwebDESK, egy olyan rendszer, mely az úgynevezett élő programok közé tartozik.
Hogy mit is jelent pontosan az, hogy élő program, és miért tartom fontosnak, hogy erről írjak?
Nos, az élő programok lényege, a hagyományosakkal szemben, hogy programozásuk és fejlesztésük soha sem áll le.
Ez nem azt jelenti, hogy ügyfeleink egy félig kész, hiányos, vagy hibás programot kapnak, hanem azt, hogy a rendszer, folyamatosan bővül és változik, napról napra igazodva az ügyfeleink igényeihez és a piaci helyzetekhez.
Egy ilyen kereskedelmi szoftver azt a hihetetlen előny jelenti felhasználóinak, hogy nem kell új és új programokat vásárolniuk, ha lépést szeretnének tartani a világ fejlődésével, elég csak hónapról-hónapra megújítaniuk nálunk az előfizetésüket és mi a már meglévő programot alakítjuk a világhoz.
Természetesen, egy ilyen kereskedelmi szoftver, sok rétű, rengeteg lehetőséggel. Éppen ezért, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan elemeket fejlesszünk, mely ezt az éttermi szoftvert a lehető legtöbb ügyfelünk számára hasznos irányba fejleszti.
Ennek ellenére, lehetőség van, egyéni igények lefejlesztésére is, de erről minden esetben a szoftver tulajdonosával kell konzultálni.

Author: Barnabas Kovacs