sport óra

Kell a sport óra, amivel mozoghat!

Egy bizonyos életkor után mindenkiben letisztul, hogy milyen típusú ruházatot és kiegészítőt kedvel jobban. Akik a sportolás szerelmesei, azok nemcsak egyetlen összeállítást tartanak a szekrényükben, hanem akár több színkombinációval is készülnek a következő bevetésre.

Ehhez a hozzáillő sport karóra adja meg a végső simítást. Amikor az óra is felkerül a kézre, indulhat a frissítő és kimerítő munka. Ehhez fontos, hogy jól állítható és szellőző, kényelmes szíja legyen. Egy igazán jó sport karóra nemcsak megjelenésében illik a ruházathoz, hanem olyan plusz funkciók is vannak rajta, mint a tachymeter.

Ez azoknak fontos, akik már egy ideje sportolnak és tudják, hogy mennyire hasznos az óra által közvetített adatokat lekövetni. Általában a sport óra vízálló, úgyhogy úszáshoz is használható. Ha csak az öltözködése sportos és nem igazán szeretné a többfunkciós órát feltenni, akkor egy olyan karóra is megteszi, amelyik mutatós bár, de az idő kijelzésén kívül nem igazán használható másra. Ilyen sport óra már akár 30.000 Forinttól is kapható.

Author: Barnabas Kovacs