Ezen az oldalon megnézheti, hogy jelenleg milyen árakra lehet számítani hőtükrös és légpárnás fóliák terén. Az iparos fóliát forgalmazó cégnél jelenleg akciós áron lehet megvásárolni a hőtükrös, légpárnás fóliákat. Ha éppen egy építkezés kellős közepén vagyunk akkor is érdemes itt körül nézni, hiszen az árak magukért beszélnek. A kivitelezők is igen jó áron juthatnak hozzá a fóliákhoz, így nekik is ajánljuk a termékkínálat áttekintését.

 

A buborékos hőtükör fólia jelenleg 10 900 Forintos tekercs áron rendelhető meg a webáruházban. A tekercsben kapható fólia hosszúsága 41,6 méter és a szélessége 120 cm. Az. extra erős 125 g/m2 fólia összesen 4 rétegből épül fel. A Reflex metalizált fólia légbuborékjainak átmérője 1 cm. A fólia UV adalékanyagot is tartalmaz, így ellenáll az UV sugárzásnak. Extrém magas hőmérséklet esetén és nagy hidegben is ellenáll. -40 Celsius fok és +60 Celsius fok közötti hőmérséklettartományban alkalmazható. A fólia tökéletes hőszigetelő anyag, így építkezéseken gyakorta alkalmazzák. A nyári időszakban a tetőkre hővisszaverő fóliaként építik be. A könnyen kezelhető hőtükör fólia mozgatható, így bármiyen kis sarkot le lehet vele szigetelni. A hajlatokban is használható.

 

A toldásoknál aluminium ragasztószalagot használhatunk, amely szintén megvásárolható a webáruházban. Az 50 mm széles tekercseket 50 méteres kiszerelésben lehet megvásárolni. A párazáró és hővisszaverő szalag fémgőzölt PP anyagból készült. Az aljzatszigeteléseknél, a tetőszigeteléseknél és anyagok toldásánál is bátran alkalmazható. A ragasztószalagot körülbelül 5 cm ráhagyással érdemes az illesztéseknél elhelyezni. Jelenleg 1090 Forintos egységáron kínálják a vásárlóknak. A webáruházban emellett még számtalan praktikus kiegészítőt és alapanyagot találhatunk, amelyek mindegyike megkönnyíti az építkezések és felújítások munkálatait. A webshopba folyamatosan kerülnek fel az újabb termékek, így időről-időre érdemes ide ellátogatni. Mindenkinek ajánljuk, aki hobbi szinten saját maga vág bele a felújításba vagy építkezésbe és azoknak is, akik profi szinten űzik azt.

 

Vélemény, hozzászólás?