etetőkocsi

Igényre szabott etetőkocsi

Spórolni bizonyos munkafolyamatokon úgy lehetséges, ha azok optimalizálva vannak. Jó példa erre az állattartás területén a takarmányozás biztosítása. Az etetőkocsi beintegrálása a rendszerbe sok mindent tesz egyszerűbbé. Korántsem mindegy, hogy a jószágok milyen minőségű és mennyiségű élelmet kapnak, hiszen a dinamikus növekedést ez tudja garantálni. Önmagában a gabona termelése még nem elég, mert általában több típus keverékéből áll össze a kívánt fogás. Az etetőkocsi egy menetben végzi el az aprítást és homogenizálást. Az egyedi csigás rendszerén keresztül folyamatos keverést biztosít, valamint egyenlő nagyságúra aprítja az alapanyagokat. Az USA Equipment TMR – Total Mixed Ration fejlesztése maximálisan az egyéni igényekre szabható.

Ennek megfelelően az etető ajtók száma és elhelyezése úgy valósul meg, amiképpen arra szükség lesz. Az etetőkocsi fel van szerelve hidraulikus vagy légfékekkel a hatékony szállítás biztosítására. A takarmányozást vezérlő számítógép vezetékek nélkül érhető el a könnyebb kapcsolatfenntartás érdekében. A tartósság alap. Az etetőkocsi hosszú időn keresztül szolgálja ki a felmerülő igényeket könnyedén. A takarmány összetevők behelyezése egyszerűen elvégezhető és egyszerre nagy mennyiségben. A tartálytérfogat 15-60 köbméter között érhető el.

Az etetőkocsi a szállítást és kiosztás feladatát precízen oldja meg még az igazán nagy gazdaságoknál is. A gravetti.hu weboldalon feltárulnak a pontos műszaki részletek, amik ismeretében gyorsan eldőlhet a vásárlás iránti igény. Megéri kihasználni a modern technológia ezen vívmányait, amik révén új dimenziók nyílhatnak az állattartásban.

Author: Barnabas Kovacs