búvóhely

Hány búvóhely van jelenleg Budapesten?

Intim találkahelyet keresel, ahol a diszkréció elsődleges? A búvóhelyek nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek, hiszen igényes környezetet kínálnak a párok számára. Álszentség lenne azt gondolni, hogy az ilyen megoldásokra manapság nincsen igény, hiszen nagyon sokan érdeklődnek a randikuckók iránt. A háttérben nem más áll, mint a titokban fenntartott viszonyok, melyek esetében a találkozót az otthon kényelmében nyilvánvaló okok miatt nem lehet megoldani.

Vannak, akik hasonló programok kapcsán alapvetően a hotelekre gondolnak, ám ha valaki próbált már csak néhány órára kivenni egy hotelszobát partnerével az oldalán, akkor pontosan tudja, milyen rosszalló pillantásokra lehet számítani az alkalmazottaktól. Az intim programok megélését rendszerint nem szeretnénk mások orrára kötni, pláne akkor nem, ha van mit titokban tartani. A búvóhelyek ideális választásnak bizonyulnak akkor, ha szeretnéd, hogy a négy fal között történtek valóban ott is maradjanak.

S hogy hol érhetőek el ilyen apartmanok? Ha kíváncsi vagy arra, hogy hány búvóhelyet találhatsz most Budapesten, akkor a budapestbuvohely.hu linkre kattintva megtudhatod. Az igényes lakások között mindenki megtalálhatja azt, amelyik fekvésének és belső elrendezésének kapcsán is megfelelőnek bizonyulhat. A rendszerint jól felszerelt konyha és fürdőszoba maximális kényelmet biztosít a párok számára, ráadásul akár egyetlen óra erejéig is maradhattok, ha csak így tudjátok megoldani a találkát.

Miért adnátok esélyt annak a kockázatnak, hogy illetéktelen személyek meglátnak benneteket kettesben? A hotelekben minden esély megvan arra, hogy ismerőssel találkoztok, vagy híre kél annak, mennyi időt és kivel töltöttél a ház falain belül. A búvóhelyek a főváros frekventált pontjain elérhetőek, ráadásul itt biztosan csak arra az időre fizetsz, míg az apartmanban tartózkodtok. Előzetes egyeztetés után diszkréten közelíthetitek meg a helyszínt, és biztosak lehettek abban kedveseddel, hogy nem nyit rátok senki akció közben.

 

A diszkrét szerelmi fészkek akár több napra is igénybe vehetőek, így ha ki tudtok szakadni a hétköznapokból ennyi időre, akkor időpont egyeztetést követően a négy fal nyújtotta biztonság csak a Tiétek.

Author: Barnabas Kovacs