Francia manikűr gél lakk szettben vásárolva

Francia műköröm elkészítése klasszikusnak tekinthető és nemcsak hétköznapokra tökéletes választás, hanem például egy elegáns estére is. A francia köröm lényege a természetességében rejtőzik. Olyan pasztellszíneket kell használni hozzá, amelyek segítségével hódítani lehet. Persze vannak olyan hölgyek, akik a színes, vagány francia manikűrt választják. Különböző francia manikűr gél lakk online is megrendelhető. Az egyfázisú, fehér lakkzselé segítségével nagyon szépen lehet dolgozni. Alapozó és fedőlakk sem kell hozzá és anélkül is használható. UV vagy LED lámpa alatt is megköt.

A kötési ideje nagyon kicsi. A lakkzselé felületére nem kell külön fényzselét sem tenni, hiszen önmagában is fényes. Ha tartósabbá akarjuk tenni, akkor használjunk mellé egy fixálót. Ha díszítjük a lakkzselét, akkor használjunk egy fedőlakkot is, így még tartósabb lesz az eredmény. A francia manikűr gél lakk legyen prémiumminőségű, így biztosak lehetünk abban, hogy eredeti fényét és színét legalább 6 héten keresztül megőrzi. Akár színes gél lakk is vásárolható. Mivel nagyon erősen pigmentált, így elég akár egyetlen rétegben is felvinni, ezáltal tökéletes fedést tudunk vele elérni. A francia manikűr gél lakk segítségével időt takaríthatunk meg, hiszen azonnal felkenhető, pillanatok alatt megszárad és hetekig szép marad. A lakk leoldásához speciális oldószeres áztatásra van szükségünk.

Ezzel az eljárással nem sérül meg a köröm felülete. Ha egy 5 perces áztatás után nem vált le a körömlakk, akkor ismételjük meg az eljárást. A francia manikűrt gél lakk díszíthető is. Ehhez használjunk különböző körömmatricákat, strasszokat vagy szegecseket. Arra mindig figyeljünk oda, hogy egy felső réteg felkenése után helyezzük el a díszítést, majd arra egy fedőlakkot kenjünk. Így szépen megkötnek a különböző elemek és azok nem esnek majd le. Porcelánelemek esetén is bátran használható. A francia manikűr gél lakk azok számára is ajánlott, akiknek töredezik a körme. A modern lakkok ma már vitaminnal vannak dúsítva, így nemcsak széppé teszik a körmöket, hanem erősebbé is.

A felülete nem lesz ragacsos és nem hagy maga után mű érzést sem. Ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a körmök végei, érdemes olyan sablont használni, amelyik direkt a francia körmök szerelmeseinek könnyíti meg a munkáját. Természetesen többféle sablon között lehet válogatni, így mindenki megtalálja majd a kedvencét. A sablonok egyszer használatosak, utána el kell dobni. A francia manikűr gél lakk és a sablonok mind megvásárolhatóak az internetről. Sőt, akár szettben is megrendelhetőek.

Author: Barnabas Kovacs