Férfi sportzakó farmerhez: ezekre figyeljen a vásárlás előtt!

Napjainkban a férfiak körében is egyre központibb kérdés szokott lenni, hogy reggelente milyen outfitben lépnek ki az otthonukból. Nem is kell ezen feltétlen csodálkozni, hiszen akár mennyire is nem helyes, bizony az első benyomás alapján vagyunk hajlamosak megítélni egy embert. Különösen igaz ez akkor, amikor a párkeresés során először találkozunk valakivel, vagy mondjuk egy állásinterjú során. Később persze már változhat az ember véleménye akkor, amikor megismeri a másik fél belső tulajdonságait, de erre sokszor nincs is lehetőség, mivel az első találkozáskor elkönyveljük vagy pozitív, vagy negatív értelemben az illetőt az alapján, hogy milyen a megjelenése.

Éppen ezért fontos az mind a két nem esetében, hogy ne csak a frizurája elkészítésére, de a ruhája kiválasztására is nagy hangsúlyt fektessen. Bizonyára nem nagyon van olyan ember a földön, akinek ne lenne otthon farmerja. Ennek oka valószínűleg az, hogy szinte minden stílussal jól kombinálható darabról van szó, így akár egy jól megválasztott sportzakóval egy laza, de mégis elegáns stílust kaphatunk végeredményül. Abban az esteben, ha ön is kedveli ezt a két ruhadarabot, arra azért figyelnie kell, hogy jól döntősön a gardróbszekrény előtt akkor, mikor kombinálja ezeket.

Közel sem mindegy, hogy milyen farmernadrágot választ sportzakó mellé. Amennyiben van sportzakója az embernek, és farmer mellé szeretné viselni, érdemes a nagyobb hangsúlyt a farmer kiválasztására helyezni. Minőségibb farmerokat célszerű vásárolni, még ha ez egy kicsit több anyagi befektetést is igényel, hiszen ezeket sokkal tovább lehet majd viselni, szemben az olcsóbb darabokkal. Nem csak a manapság népszerű slim farmerok hordhatók jó a sportzakókkal, az egyenes szárú fazonok is remek választások lesznek majd. Bőszáru farmerrel viszont soha ne hordjuk sportzakóval! Érdemes beszerezni néhány sötét farmert, hiszen ezek nem véletlen tekinthetők alapdaraboknak. Tiltó listán vannak még ilyen szempontból – és talán miden szempontból utcai viselet esetén – azok a nadrágok, melyek oldalzsebekkel vannak ellátva.

Abban az esetben, ha ön is kedveli a sportzakó és farmer együttes viselést, érdemes ellátogatnia a fenti linken elérhető oldalra. Az Elit Fashion weboldalán nem csak a legtrendibb öltönyöket, sportzakókat, ingeket, cipőket, és egyéb kiegészítőket tudja megtalálni, de hasznos cikkeket is olvasni lehet férfi öltözködés témában. Így ha kíváncsi arra, mire kell még figyelnie akkor, ha farmerrel kombinálj a sportzakót, itt még több hasznos tippet kaphat. Amennyiben igazán elegáns összképet szeretne valaki, az sötétebb árnyalatú zakót választ majd a farmeréhez, így akár egy randevún, vagy munkahelyen is remek benyomást fog kelteni. Jó hír azoknak, akik szeretnék élőben is megnézni, vagy felpróbálni a ruhákat, hogy Budaesten három üzletben is megtehetik ezt!

Author: Barnabas Kovacs