Eladó házak Nyíregyháza csendes környékein

Csendes környékre kívánkozik? Elege van a nagyváros zajos közlekedéséből, szmogjából? Eladó házak Nyíregyháza területén is jelen vannak, amelyek valóban csendes környezetet biztosítanak. Oros csendes utcájában eladó egy 85 m2-es amerikai mintára elkészített családi ház.

A telek nagysága 3333m2. Az ingatlan kikiáltási ára 19,5 millió Forint. A ház nagyszerű beosztású. Három tágas szoba, fürdőszoba, külön wc, kamra, terasz, konyha és étkező, előszoba, garázs gondoskodnak arról, hogy kényelemben éljen. A komfort a fűtésrendszerre is jellemző.

Gázkazán felelős a melegért, ezért Önnek csupán annyi a feladata, hogy beállítsa a kívánt hőfokot. Képzelje el, mennyivel előnyösebb ez a fűtési forma, mintha fával kellene fűteni! Nem kell gondoskodni minden évben a fa beszerzéséről, annak felvágásáról és persze a tüzelésről sem.

Éjjel-nappal melegít a gázkazán. Ha az eladó házak Nyíregyháza térségében kedvére vannak, mi segítünk megtalálni azok közül, a minden téren kifogástalan ingatlant. Ha úgy érzi, megbízhat bennünk, keressen bármikor!

Author: Barnabas Kovacs