Egzotikus domain nevek a Webparadicsomnál

A Webparadicsom jelenleg több mint 70 féle domain végződést kínál, így a jól ismert .hu, .com, .net, .info, .biz és .eu TLD-k mellett számos egzotikus végződés is elérhető.

A leggyakrabban választott végződések között vezető helyen állnak az egyes országokhoz köthető végződések, így a német .de, az orosz .ru, a spanyol .es, az osztrák .at, a szlovák .sk. az olasz .it, a román .ro, a horvát .hr, a lengyel .pl, a svájci .ch és a sort még hosszan folytathatnánk.

Vadiúj végződések

A választható végződések kínálata azonban nem merül ki a nemzeti TLD-kkel, hiszen már választható olyan végződés, mellyel a tevékenységünkre utalhatunk. Ezek egyediségükkel már önmagukban plusz reklámértéket jelenthetnek vállalkozásunk számára. Nagyon keresett például a .dental (fogászatok, fogorvosok), a .news (hírek, újságok, televíziók), a .party (rendezvények, rendezvényszervezők, party-k) és a .catering (rendezvényszervezők) is. Az ilyen TLD-k ára magasabb, mint a megszokott domain nevek ára, de a 10000 Ft körüli összeg még bőven megtérül a használat során.

IT és geek TLD-k

Természetesen a Webparadicsom a magyar piac számára is elérhetővé teszi azokat a domain végződéseket, melyeket főleg az informatikában, internetes üzletben utazók választanak, vagy egyszerűen csak azok a magánszemélyek, akik szeretnének egy kicsit geek, egyedi végződést használni. Ide tartozik például az amúgy a Kókusz-szigetekhez tartozó .cc domain végződés, vagy a .me, a .name, a .mobi, stb.

A domain regisztráció menete rendkívül felhasználóbarát a Webparadicsomnál, alig pár kattintással elvégezhető a folyamat. Ehhez csak ki kell választanuk a kért domain nevet és végződést, majd elindítani a megrendelést.

A Webparadicsom a domain regisztráció mellé hagyományos és SSD webtárhelyeket is biztosít, melyek kedvezményes áron érhetőek el. A külföldi domain nevek mellé titkosítás is kérhető, ekkor még egy whois lekérdezéssel sem tudható meg, ki is a domain valódi tulajdonosa. Magyarországon nem elérhető a domain titkosítás, a fennálló rendelkezések szerint.

Megbízhatóság és ügyfélszolgálat

Akinek már állt le a weboldala egy egész hétvégére, az pontosan tudja, mennyire fontos, hogy egy domainekkel és webhosztinggal foglalkozó vállalkozás éjjel-nappal elérhető legyen. A Webparadicsom hosszú ügyféllistája is biztosítja, hogy a szolgáltatások megbízhatóan működnek és a beérkező ügyfélszolgálati igényekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak.

A Webparadicsom büszke arra, hogy versenyképes és minőségi kínálatával már évek óta a vezető domain regisztráció- és webhoszting-szolgáltató a piacon!

Author: Barnabas Kovacs