Búvóhelyek

Búvóhelyek Budapest VIII. kerületében

 

Több olyan 8. kerületi búvóhelyet is találhatsz, ahol egyedül lehetsz a pároddal. A Búvóhelykereső weboldalra kell csak ellátogatnod és máris számtalan randikuckó közül választhatsz. A kínálatban minden elérhető az egyszerűtől egészen a luxusig. A lakások bérleti díját a helyszínre érkezéskor kell kiegyenlíteni. A megbeszélt találkozóra érdemes pontosan érkezni és csak azok tartózkodhatnak a lakásban, akik számára az le lett foglalva. A lakásokban dohányozni tilos és ha le szeretnénk mondani egy foglalást akkor azt érdemes időben megtenni.  A lakások bérleti díja változó. A VIII. kerület mellett lehetőség van a IX. vagy a XIII. kerületben is lakást bérelni. A weboldalon kereső áll rendelkezésünkre, amelynek segítségével pontosan ki tudjuk. választani azt a lakást, amelyre szükségünk van. A Corvin negyedben több lakás is elérhető különféle felszereléssel, erkéllyel vagy anélkül.

A Corvin kuckó egy minden igényt kielégítő lakás, amely maximális kényelemmel várja az érkező párokat. A frekventált helyen elhelyezkedő lakás igen jól felszerelt így akár a 4 fal között is maradhatunk a párunkkal, kimozdulni sem kell. Ha nem tudtunk menetközben bevásárolni, akkor csak le kel ugranunk és máris számtalan. bevásárlási lehetőség kínálkozik. A kényelmesebbek igénybe vehetik a közeli éttermek szolgáltatásait, de házhoz is rendelhetők az ételek. A napsütés és a friss levegő már a reggeli kávé elfogyasztása közben is jobb kedvre deríti a párokat. Az apartmanban kényelmes franciaágy, jól felszerelt konyha és nagy nappali áll a vendégek rendelkezésére.

 

A frekventált helyen elhelyezkedő lakást megfizethető árakon lehet bérelni. 2 órára 6500 Ft, 6 órára 10 500 Ft, de igény esetén hosszabb időtávra is bérelhető. 24 órára mindösszesen 18 000 Ft-ot kérnek el a színvonalas lakásért. Közalkalmazottaknak minden lakás bérleti díjából kedvezményt adnak. Azok a párok, akik szombat reggeltől egészen vasárnap estig szeretnék. kibérelni a Corvin Kuckót 25 000 Forintért ezt már megtehetik. Ebben az esetben pezsgő bekészítést is kapnak a lakásba.

Author: Barnabas Kovacs