A kiegészítő megvásárlása mindenképpen előnyös, hiszen több fontos feladatot is ellát. Az iPhone 13 Pro tok mindegyikének megvan a maga előnye. A gyártó a strapabíróság mellett, a designra is nagy hangsúlyt fektet. A tervezők folyamatosan követik a legújabb trendeket, ezért szinte lehetetlen, hogy ne találná meg a személyiségéhez illő darabot. Anyag és kialakítás szerint is eltérőek, ezért lehetősége van olyan modellt választani, ami megfelel a munkahelyi körülményeknek.

Aki fizikai munkát végez egy építkezésen vagy sokat túrázik, az biztosan jól jár majd egy ütésálló változattal. Az efféle iPhone 13 Pro tok rugalmas belsővel és keményített PC réteggel garantálja a biztonságot a készüléknek. Azoknak, akik nem szeretnék, hogy a mobil mérete és kinézete megváltozzon, jó döntés lehet a szilikon típus. Kiválóan felveszi a telefon formáját, így a gombok akadálytalanul használhatóak. A pontos kivágásoknak hála, a portok és a csatlakozók szabadon maradnak. A szilikon iPhone 13 Pro tok különböző árnyalatokban szerezhető be.

A lightning kábel pozitív tulajdonságai

Ez a kiegészítő az Apple termékeihez lett kifejlesztve. A lightning kábel rendkívül strapabíró és esztétikus, így nem véletlen a népszerűsége. Többféle változatban van jelen a szaküzletekben. A felhasználók egyik nagy kedvence az iGlass Cable. A fonott kialakításának köszönhetően, szinte elnyűhetetlen. Nem tokosodik és a borítása sem bomlik fel, szóval hosszú, intenzív igénybevétel után is újszerű állapotban marad. Megállja a helyét olyan helyzetekben, ahol a hagyományos darabok felmondják a szolgálatot.

Kimondottan erős, így kibírja ha rácsuknak egy ajtót, sőt, azt is, ha egy felnőtt férfi rácsimpaszkodik. A lightning kábel MFI tanúsítvánnyal rendelkezik. Ha a megvásárlása mellett dönt, akkor a minőségre biztosan nem lesz panasz. A lehető legjobb minőségi bizonyítványt kapta meg. A hosszát tekintve 1,2 m, ami szintén nagy előny. Elsőre hihetetlennek tűnhet, de az iGlass Cable a felsorolt pozitívumok ellenére pontosan annyiba kerül, mint a hagyományos változat. A lightning kábel rendelés esetén 1-2 munkanapon belül a birtokába kerülhet.

Vélemény, hozzászólás?