A hordozatható számítógépek működéséhez elegendő 12 V feszültség. Ezért minden szerkezethez gyárilag adnak egy erre a célra hasznosított transzformátort és töltőt.. A Samsung márkájú gépek esetében, a hozzájuk járó Samsung laptop töltő végzi el ezt a feladatot.

A kettő az egyben doboz, a vezeték két végén végzi a dolgát és adja a megfelelő áramot a gépeknek. A Samsung laptop töltő azonban többet nyújt, mint egy hagyományos modell. A gyártó komolyan odafigyel a kényelmes és praktikus használatra, ezért igyekszik azokat minél kisebb méretben és súlyban gyártani, hogy ne okozzon problémát a cipelése.

További szempont a laptop súlyának csökkentése. A Samsung laptop töltő végén lévő csatlakozó úgy van kialakítva, hogy megakadályozzák a vezeték megtörését. Ez egy szempont fontos a hosszú távú használhatóság érdekében.

Ezen túl, a laptopban lévő aljzat kiszakítás-biztos, így ha véletlenül megbotlunk a vezetékben és kirántjuk a töltőt a gépből, nem fog beletörni és nem okoz semmilyen sérülést. A Samsung laptop töltő kiváló minőségű, precíz és garanciális termék.

Vélemény, hozzászólás?