A nagyszerű tulajdonságokkal ellátott Huawei P8

A Huawei vállalat már több szériát dobott a piacra. Ahhoz képest, hogy néhány évvel ezelőtt még ismeretlennek számítottak, napjainkban a termékeik népszerűek és kelendőek. Felvették a versenyt az egyéb okostelefonokat gyártó cégekkel és sikeresen megállják a helyüket.

Példának okáért, a Huawei P8 az esztétikus külsejével veszi le a lábáról a felhasználókat. Ezekért a letisztult vonalakért azonban nem kell egy kisebb vagyont kiadni. A Huawei nemcsak a minőségi készülékeiről közismert, de az elérhető árairól is. Tehát, a Huawei P8 megvásárlása pénztárcabarát, az egyéb okostelefonokkal szemben, amelyek egy vagyonba kerülnek.

Az eszköz 3 GB RAM-mal és 8 magos processzorral van ellátva, 5,2 colos kijelzővel. A belső memóriája SD kártyával bővíthető, abban az esetben, ha nem lenne elég a 16 GB. A Huawei P8 kamerája a Leica közreműködésével örökíti meg a pillanatokat, már-már profi szinten. Az előlapi 8, míg a hátlapi kamera 12 megapixel. A készülék 3000 mAH akkumulátorral rendelkezik, de szerencsére a gyorstöltés miatt ez hamar feltöltődik.

Author: Barnabas Kovacs