kályha árak

A kályha árak üzletenként változnak

A hatalmas kínálatban nem könnyű eligazodni, így a vásárlók esetenként nem tudják azt, hogy milyen szempontok alapján döntsenek. A kályha árak mérettől és típustól függnek a leginkább. A termék kiválasztásakor elsősorban azt kell eldönteni, illetve kiszámolni, hogy mekkora légtérfogatot kell felfűteni. A gyártók a fűtőberendezéseken feltüntetik a névleges teljesítményt, ami alapján oszthat-szorozhat. Ha nem kész fűtőeszközt vásárol, hanem építtet egyet, akkor egészen más a helyzet, ami a végső összeget illeti.

Ebben az esetben a kályha árak a csempe minőségétől is változnak. A beépítéssel járó munkálatok szintén befolyásoló tényezők lehetnek. A helyszíni felmérést követően, az ügyfél elmondja az elképzeléseit és máris pontosabban meg lehet határozni, hogy mennyibe fog kerülni a beruházás. A költségeken az is változtat, ha a talpazatot téglából kell megépíteni. A kályha árak az ajtó típusától eltérőek lehetnek. Természetesen az üveges változat valamivel többe kerül, de ezt kompenzálja azzal, hogy gyönyörű látványt garantál.

A kémény burkolása szakértelmet követel

A hagyományos vakolás vagy a klinkertéglából való falazás helyett, manapság már inkább lemezlapokat használnak a feladat kivitelezésekor. A kémény burkolása ezzel az anyaggal azért előnyös, mert tartósan el tudja viselni a szélsőséges környezeti hatásokat. Nem keletkezik benne fagykár vagy repedés. A lemezburkolat karbantartást igényel, így nem véletlen, hogy egyre többen döntenek mellette. A pozitívumai közé tartozik, hogy akár a meglévő kéményszegélyhez is rögzíthető.

A gyártók az előállításakor leginkább horgonyozott vaslemezt, rezet és színes alumíniumot használnak. Ha a kémény burkolása lemezlappal történik, akkor biztos lehet az esztétikus végeredményben. A színválaszték hatalmas, így mindenki megtalálhatja a legjobban illő árnyalatot. A vállalkozások szakemberei a helyszíni felmérést követően árajánlatot tesznek, amit ha elfogad, akkor rövid időn belül kezdetét veszi a munkavégzés. A kémény burkolása e-mail-en vagy telefonon keresztül igényelhető a cégek ügyfélszolgálatánál. A munkavégzés garanciával történik.

Author: Szerkeszto