kályhacső

A hosszú kályhacső rossz ómen

Amikor valamilyen fűtőtestről és annak tartozékairól beszélünk, akkor azoknak a kvalitási szintjüknek mindig elsődleges szempontnak kell lennie a vásárlás során. A kályhacső hiányozhatatlan eleme a szilárd tüzelésű rendszereknek, amelyek manapság egyre népszerűbbek hazánkban. Nemcsak hangulatosak, hanem rendkívül hasznosak is. Rengeteg pénz spórolható meg vele. Rásegítésként és központi fűtésként egyaránt alkalmazhatóak még a legkisebb méretű kályhák is.

A kályhacső megválasztásánál több mindenre kell odafigyelni. Nem jó például, ha túl hosszút szeretnénk telepíteni, mert erőteljesebb kátrányos lerakódások keletkezhetnek a belsejében, elzáródhat a kémény és a huzatvesztés is jelentős lehet. A kályhacső bekötése csak és kizárólag engedélyezett és felülvizsgált kéményrendszerbe szabad bekötni. A kályhacső applikálását is mindig jobb rábízni a megfelelő szakemberre, mert ha bármilyen fennakadás akadna közben, méret vagy különböző csatlakoztatási problémákból kifolyólag, akkor ő a helyszínen orvosolni tudja azt.

Igen esztétikus a csempe kandalló

Nemcsak szép, hanem a legmodernebb légfűtési elven is üzemel. Így jellemezhető röviden a csempe kandalló. Burkolata lehet ABX csempe és kerámia is. Vízteres változat is létezik, de a levegős hőcserelős kivitel számít a népszerűbbnek, ahol a tűztér és a burkolat között egy légrés található. Többféle formában és színben kapható a csempe kandalló a kandalloepites.hu webáruházban. A légfűtéses típus költséghatékony üzemelésű és környezetbarát.

A kiváló minőségnek hála, garantált a hosszú élettartam. Akár több helyiség is fűthető vele egyszerre és mindezek mellett, biztosított a komfortos hőérzet és a megnyugtató látvány is. A csempe kandalló vásárlása egy eléggé gyorsan megtérülő beruházást jelent. Senki se gondolja azt, hogy ez a megoldás kevésbé hangulatos, mint például egy amerikai stílusú nyílt tűzteres kandalló. A légkeverés miatt, a meleg a szoba minden sarkába egyenletesen terjed szét, így a távolabbi pontokon sem lesz hidegérzete az embernek.

Author: Szerkeszto