A csapból folyó vezetékes víz sajnos gyakran és a legtöbb helyen kezeletlenül nem alkalmas emberi fogyasztásra. Egy Honeywell vízszűrő rendszerbe iktatásával ez a probléma megoldható.

Az evohomeshop.hu webáruházban számos modell található ebben a termékkategóriában, a legtöbbnek a háza sárgarézből, horganymentes alapanyagból készült, ugyanilyenek a különféle jellegű csatlakozók is. Mindegyik Honeywell vízszűrő el van látva egy ellenálló, átlátszó műanyag szűrőcsészével is, ez lehetővé teszi a szennyeződés mértékének állandó ellenőrzését, nyomon követését.

Az összegyűlt üledék könnyedén eltávolítható, amint elér egy adott szintet, elegendő megnyitni az öblítő golyóscsapot. A vízellátás eközben nem szakad meg.

A kisebb teljesítményű, egyszerűbb berendezések háztartási alkalmazásra kiválóak, ipari jellegű víztisztításra a nagyobb kapacitásúak ajánlottak. A Honeywell vízszűrő közvetlenül a vízóra után szerelhető fel, de ügyelni kell arra, hogy kizárólag fagymentes környezetbe történjen a telepítés.

Vélemény, hozzászólás?