Zalaegerszeg dinamikus városában, ahol a kisvárosi nyugalom ötvöződik a modern metropolisz életstílussal az állandó sittség könnyen tetten érhető. Mivel nem mindenki rendelkezik saját gépjárművel és a tömegközlekedés sem jut el bárhová, ezért gyakran marad alternatív opció a taxi. Ennek apropóján lett meghirdetve telefonközpontos munkakörben állás Zalaegerszegen az Egerszeg Taxinál. Ez a pozíció kulcsfontosságú a taxi társaság zökkenőmentes működésében, hiszen a telefonközpontos munkatárs az első kapcsolattartási pont az ügyfelek és a társaság között. Jelentős felelősséggel jár tehát a munka.


A munkakör során elvégzendő feladatok
A feladatkör leginkább a beérkező hívások kezelésében merül ki. Ez magába foglalja az ügyfelek hívásainak fogadását, a fuvarigények rögzítését és a megfelelő taxisokhoz való kiosztását. Az ügyfelek tájékoztatása a várható várakozási időkről, tarifákról és egyéb szolgáltatásokról szintén beletartozik a feladatba.

Szükséges képességek a pozíció hatékony betöltéséhez

Mivel a munkatársként gyakran kerülhet kapcsolatba stresszes vagy sürgős helyzetben lévő ügyfelekkel, rendkívül fontos a türelem és az empátia képessége, hogy jól kezelje és megnyugtassa a klienseket. A hatékony kommunikáció elengedhetetlen, mivel az Ön feladata lesz az információk világos és pontos közlése az ügyfelek és a taxisofőrök felé. Gyakran előfordulhatnak váratlan helyzetek, mint például az utolsó pillanatban történő útvonalváltozások vagy az ügyfelek speciális kérései, amelyek gyors és hatékony problémamegoldást igényelnek. Ezekre mindig számítania kell és jól kezelni azokat. Ha mindezek után érdekli a telefonközpontos munkakörben állás Zalaegerszegen az Egerszeg Taxinál, akkor nincs más dolga, mint jelentkezni.