Weboldal

Gyula várja a turistákat és a dolgozni vágyókat egyaránt

„Gyula, Békés megye gyöngyszeme, ahol a történelmi múlt és a modern kikapcsolódási lehetőségek egyedülálló összhangjára lelhet. A város szívében található a híres Gyulai Vár, mely Magyarország egyetlen épen maradt síkvidéki téglavára. Az impozáns várkomplexum mesél a középkori élet mindennapjairól, nagy csatáiról és a vári élet szépségeiről. De Gyula nem csak a váráról ismert.

A Gyulai Almásy-kastély és a körülötte elterülő Angolkert a 19. századi arisztokrácia idilli életvitelébe enged betekintést. A város történelmi központjában sétálva az évszázados épületek között, a látogató érezheti a múlt szellőjét. A környezet minden tekintetben sajátos és itt természet összhangban van a modernitással, aminek hála a mindennapok egyszerűen örömmel és tartalommal telnek meg.


Egyedi állásajánlatok Gyulán
Ha nem csak kikapcsolódni, feltöltődni szeretne a térségben, hanem dolgozni is, akkor a bekescsabaallas.hu weboldal fog segíteni ebben. Itt rendszeresen jelennek meg a friss kiírások, amikből kedvére válogathat. Ne kapkodja el a döntést, de azért a halogatás sem mindig előnyös, mert más ugyanúgy pályázhat bizonyos pozíciókra. Előzze meg azzal a többieket, hogy regisztrál és értesítést kap azonnal a friss hirdetésekről.

A feltöltött dokumentumok elküldése után pedig gyorsan megtörténik a visszajelezés. Ha pedig éppen munkavállalókat keresne saját cégéhez, akkor szintén jó helyen jár, mert itt egyszerűen és kedvező költségek mellett, több csomag keretéven teheti közé hirdetéseit és nem kell sokat várnia az első jelentkezőkre. „

Author: Barnabas Kovacs