sport óra

Kell a sport óra, amivel mozoghat!

Egy bizonyos életkor után mindenkiben letisztul, hogy milyen típusú ruházatot és kiegészítőt kedvel jobban. Akik a sportolás szerelmesei, azok nemcsak egyetlen összeállítást tartanak a szekrényükben, hanem akár több színkombinációval is készülnek a következő bevetésre.

Ehhez a hozzáillő sport karóra adja meg a végső simítást. Amikor az óra is felkerül a kézre, indulhat a frissítő és kimerítő munka. Ehhez fontos, hogy jól állítható és szellőző, kényelmes szíja legyen. Egy igazán jó sport karóra nemcsak megjelenésében illik a ruházathoz, hanem olyan plusz funkciók is vannak rajta, mint a tachymeter.

Ez azoknak fontos, akik már egy ideje sportolnak és tudják, hogy mennyire hasznos az óra által közvetített adatokat lekövetni. Általában a sport óra vízálló, úgyhogy úszáshoz is használható. Ha csak az öltözködése sportos és nem igazán szeretné a többfunkciós órát feltenni, akkor egy olyan karóra is megteszi, amelyik mutatós bár, de az idő kijelzésén kívül nem igazán használható másra. Ilyen sport óra már akár 30.000 Forinttól is kapható.